Betaalmethodes

Vooruitbetaling
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van grotematenherenkleding. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Na uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om uw bestelling af te ronden.  

  • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
  • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. 

 

 IDEAL

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL
 ( Betaling via iDEAL kan alleen binnen Nederland )

 ideal-ssl.jpg

Uw gegevens en betalingen lopen via onze beveiligde SSL verbinding!

  • iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.
  • U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
  • Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO, Postbank, SNS, Fortis en ING kunnen het gebruiken.
  • Alle klanten kunnen bij grotematenherenkleding gratis met iDEAL betalen.
  • Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.
  • grotematenherenkleding maakt gebruik van iDEAL in samenwerking met payment provider Mollie. U kunt dus zeker zijn van een veilige en snelle afhandeling van uw betaling.
Ideal via Mollie Wilt u meer weten? Klik dan hier voor de website van Mollie.
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie